Produkty
COLOSTRUM BOVINUM (SKIMMED) 30% IgG
20 kg
Produkt na zamówienie
Sproszkowana, odtłuszczona siara bydlęca jest w 100% naturalna i charakteryzuje się:
-
wysokim poziomem przeciwciał 30% IgG (immunoglobulin),
-
obniżoną zawartością tłuszczu.
Proszek jest czystą siarą bydlęcą, produkowaną z głęboko mrożonego surowca siary, pozyskiwanego w ciągu pierwszych 12 godzin od narodzin. Siara bydlęca jest suszona z zachowaniem maksymalnej bioaktywności. Nie zawiera antybiotyków i zostaje poddana procesowi mikrofiltracji, co powoduje, że jest całkowicie wolna od bakterii. Takie przygotowanie siary gwarantuje bezpieczeństwo i wysoką biodostępność.
PRZEZNACZENIE:
-
suplementy diety (proszki wzbogacone w immunoglobuliny, kapsułki, pastylki, cukierki, lizaki, prebiotyki),
-
produkty farmaceutyczne,
-
suplementy paszowe,
-
metabolity,
-
preparaty dla niemowląt,
-
wzbogacona żywność i napoje (jogurty, lody, szejki, koktajle itp.),
-
podłoża wzrostu,
-
proszki na bazie colostrum (WPC, WPH, WPI, CP, WP),
-
produkty kosmetyczne.
OKRES PRZYDATNOŚCI: 24 miesięce od daty produkcji.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: w temperaturze poniżej 25°C, we względnej wilgotności poniżej 75%.
COLOSTRUM BOVINUM (SKIMMED) 20% IgG
20 kg
Produkt na zamówienie
Sproszkowana, odtłuszczona siara bydlęca jest w 100% naturalna i charakteryzuje się:
-
wysokim poziomem przeciwciał 20% IgG (immunoglobulin),
-
obniżoną zawartością tłuszczu.
Proszek jest czystą siarą bydlęcą, produkowaną z głęboko mrożonego surowca siary, pozyskiwanego w ciągu pierwszych 12 godzin od narodzin. Siara bydlęca jest suszona z zachowaniem maksymalnej bioaktywności. Nie zawiera antybiotyków i zostaje poddana procesowi mikrofiltracji, co powoduje, że jest całkowicie wolna od bakterii. Takie przygotowanie siary gwarantuje bezpieczeństwo i wysoką biodostępność.
PRZEZNACZENIE:
-
suplementy diety (proszki wzbogacone w immunoglobuliny, kapsułki, pastylki, cukierki, lizaki, prebiotyki),
-
produkty farmaceutyczne,
-
metabolity,
-
preparaty dla niemowląt,
-
wzbogacona żywność i napoje (jogurty, lody, szejki, koktajle itp.),
-
podłoża wzrostu,
-
proszki na bazie colostrum (WPC, WPH, WPI, CP, WP)
-
produkty kosmetyczne,
-
suplementy paszowe.
OKRES PRZYDATNOŚCI: 24 miesięce od daty produkcji.\
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: w temperaturze poniżej 25°C, we względnej wilgotności poniżej 75%.
COLOSTRUM BOVINUM (SKIMMED) LACTOSE FREE 30% IgG
20 kg
Produkt na zamówienie
Sproszkowana, odtłuszczona siara bydlęca, bez laktozy jest w 100% naturalna i charakteryzuje się:
-
wysokim poziomem przeciwciał 30% IgG (immunoglobulin),
-
obniżoną zawartością tłuszczu,
-
zawartością laktozy w produkcie poniżej 0,1 %.
Proszek jest czystą siarą bydlęcą, produkowaną z głęboko mrożonego surowca siary, pozyskiwanego w ciągu pierwszych 12 godzin od narodzin. Siara bydlęca jest suszona z zachowaniem maksymalnej bioaktywności. Nie zawiera antybiotyków i zostaje poddana procesowi mikrofiltracji, co powoduje, że jest całkowicie wolna od bakterii. Takie przygotowanie siary gwarantuje bezpieczeństwo i wysoką biodostępność.
PRZEZNACZENIE:
-
suplementy diety (proszki wzbogacone w immunoglobuliny, kapsułki, pastylki, cukierki, lizaki, prebiotyki),
-
produkty farmaceutyczne,
-
suplementy paszowe,
-
metabolity,
-
preparaty dla niemowląt,
-
wzbogacona żywność i napoje (jogurty, lody, szejki, koktajle itp.),
-
podłoża wzrostu,
-
proszki na bazie colostrum (WPC, WPH, WPI, CP, WP),
-
produkty kosmetyczne.
OKRES PRZYDATNOŚCI: 24 miesięce od daty produkcji.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: w temperaturze poniżej 25°C, we względnej wilgotności poniżej 75%.
WPC 80 LACTOSE FREE AGLO - WHEY PROTEIN CONCENTRATE POWDER
20 kg
Produkt na zamówienie
WPC 80 LACTOSE FREE AGLO to koncentrat białek serwatkowych w proszku, bez laktozy. Laktoza w produkcie jest enzymatycznie zhydrolizowana do glukozy i galaktozy 50/50 i zawartość laktozy w produkcie wynosi poniżej 0,1 %.
PRZEZNACZENIE:
-
żywność dla sportowców,
-
żywienie kliniczne.
SUROWIEC: Świeża serwatka pochodząca z produkcji sera podpuszczkowego.
OKRES PRZYDATNOŚCI: 18 miesięcy.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: produkt przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w chłodnym (temp. ≤ 20°C), suchym (wilgotność wzg. ≤ 75%) pomieszczeniu, z dala od bezpośredniego działania światła słonecznego i silnych zapachów.
WPH 80 AGLO - WHEY PROTEIN HYDROLYSATE POWDER
20 kg
Produkt na zamówienie
WPH 80 AGLO to hydrolizowany koncentrat białek serwatkowych w proszku otrzymywany z serwatki, aglomerowany z lecytyną słonecznikową.
PRZEZNACZENIE:
-
żywność dla sportowców,
-
żywienie kliniczne.
SUROWIEC: Świeża serwatka pochodząca z produkcji sera podpuszczkowego, lecytyna słonecznikowa.
OKRES PRZYDATNOŚCI: 18 miesięcy.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: produkt przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w chłodnym (temp. ≤ 20°C), suchym (wilgotność wzg. ≤ 75%) pomieszczeniu, z dala od bezpośredniego działania światła słonecznego i silnych zapachów.
WPI AGLO - WHEY PROTEIN ISOLATE POWDER
20 kg
Produkt na zamówienie
WPI AGLO to izolat białek serwatkowych w proszku otrzymywany z serwatki, aglomerowany z lecytyną słonecznikową.
PRZEZNACZENIE:
-
żywność dla sportowców,
-
żywienie kliniczne.
SUROWIEC: Świeża serwatka pochodząca z produkcji serapodpuszczkowego, lecytyna słonecznikowa.
OKRES PRZYDATNOŚCI: 18 miesięcy.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: produkt przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w chłodnym (temp. ≤ 20°C), suchym (wilgotność wzg. ≤ 75%) pomieszczeniu, z dala od bezpośredniego działania światła słonecznego i silnych zapachów.
MPC 85 - MILK PROTEIN CONCENTRATE POWDER
20 kg
Produkt na zamówienie
MPC 85 to koncentrat białek mlekowych w proszku. Produkt otrzymywany z mleka w procesie ultrafiltracji i suszenia rozpyłowego.
PRZEZNACZENIE:
-
do stosowania w przemyśle spożywczym, cukierniczym.
SUROWIEC: Mleko odtłuszczone pasteryzowane.
OKRES PRZYDATNOŚCI: 18 miesięcy.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: produkt przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w chłodnym (temp. ≤ 20°C), suchym (wilgotność wzg. ≤ 75%) pomieszczeniu, z dala od bezpośredniego działania światła słonecznego i silnych zapachów.
MicCC 85 - MICELLAR CASEIN CONCENTRATE POWDER
20 kg
Produkt na zamówienie
MicCC 85 to koncentrat kazeiny micelarnej w proszku. Produkt otrzymywany z białek mleka w procesie ultrafiltracji i suszenia rozpyłowego.
PRZEZNACZENIE:
-
do stosowania w przemyśle spożywczym, cukierniczym.
SUROWIEC: Mleko.
OKRES PRZYDATNOŚCI: 18 miesięcy.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: produkt przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w chłodnym (temp. ≤ 20°C), suchym (wilgotność wzg. ≤ 75%) pomieszczeniu, z dala od bezpośredniego działania światła słonecznego i silnych zapachów.